Administratiekantoor voor zzp houdt u zelfstandig

doorKoos Willems

Administratiekantoor voor zzp houdt u zelfstandig

Voordelen van samenwerken met administratiekantoor

Als zzp’er geniet u van het vrije bestaan van participeren op de arbeidsmarkt zonder dat u vastzit aan een vast contract en alle verplichtingen die horen bij het werken voor een vaste werkgever. U wordt puur ingehuurd op uw kwaliteiten in uw werk en niet voor de 40 uur aanwezigheid op kantoor. Door uw flexibele beschikbaarheid wordt u beter betaald per uur, maar houdt u maar weinig tijd over voor administratie. U moet namelijk ook zelf zorgen voor uw acquisitie. Daar gaat veel tijd in zitten. De succesvolle zzp’er werkt daarom samen met een administratiekantoor voor zzp. We vertellen hieronder over de voordelen van die samenwerking.

Administratie regelen

Het regelen van uw administratie kan behoorlijk wat werk opleveren. U moet als zzp’er toch elk jaar een overzichtelijke boekhouding en belastingaangifte opleveren. De slimme en/of succesvolle zzp’er zoekt daarvoor al snel de samenwerking met een administratiekantoor dat al dat werk voor hem of haar uit handen neemt. Zo houdt u tijd over voor waar u goed in bent: ondernemers en uitblinken in uw vakgebied. Een administratiekantoor voor zzp biedt u een overzichtelijke boekhouding en daardoor een goed inzicht in hoe uw bedrijf er voor staat. Een administratiekantoor helpt u overzicht te krijgen over uw financi├źn.

Online boekhouding

U kunt als zzp’er eenvoudig uw boekhouding online regelen met een administratiekantoor.
Zo voldoet u meteen aan de bewaarplicht voor de Belastingdienst. Met online boekhouden wordt uw administratie goed, snel en makkelijk verwerkt. Papier wordt hierbij steeds meer overbodig. Op deze manier heeft u altijd inzicht en betaalt u nooit te veel voor uw boekhouding.

Maximaal belastingvoordeel

Een administratiekantoor voor zzp zorgt er altijd voor dat u niet teveel belasting betaalt. Geen enkele ondernemer wil tenslotte teveel belasting betalen of verrast worden door hoge naheffingen en boetes. Het opmaken van uw belastingaangifte moet correct gedaan worden en op een fiscaal zo gunstig mogelijke manier. Een administratiekantoor voor zzp helpt u het maximale belastingvoordeel behalen. U kunt die kosten vaak terugverdienen doordat zij gebruik maken van alle fiscale mogelijkheden. En door de aangiften uit te besteden bent u ook van verzekerd dat deze op tijd worden ingediend en heeft u tijd om te investeren in uw onderneming. Een administratiekantoor kiezen voor zzp is even een kleine zoektocht. Maar ze zijn in heel Nederland makkelijk te vinden.

Meer administratieve tips voor ondernemers vindt u op onze nieuwspagina.

Over de auteur

Koos Willems administrator

Geef een reactie