Leuk idee kerstpakket

doorKoos Willems

Leuk idee kerstpakket

Tips voor een leuk, gezellig, passend kerstpakket

Verras uw personeel met kerst op een persoonlijk en gezellig kerstpakket dat helemaal aansluit bij hun leefstijl, wensen en hobby’s. Moeilijk? Nee hoor, maar er zijn dan ook zeer veel mogelijkheden. Een leuk idee voor een kerstpakket is uw medewerkers verrassen op kerstpakketten met alcohol of juist geen alcohol, afhankelijk van hun wensen uiteraard. En als u de inhoud van de kerstpakketten bepaald heeft, kunt u ervoor kiezen om het pakket te verpakken in een bepaald thema of in uw bedrijfskleuren.

Uw dankbaarheid tonen met een kerstpakket

Het is natuurlijk een leuk idee om een kerstpakket te schenken aan uw medewerkers met een bijzondere inhoud. Het schenken van kerstpakketten is en blijft toch een ultieme manier om iedereen een blijk van waardering te geven voor de getoonde inzet van het voorbije jaar. Weet u van (een deel van) uw personeel dat zij graag een alcoholische versnapering lusten? Dan kunt u altijd een kerstpakket met alcoholische inhoud schenken. Kerstpakketten met alcohol zijn kerstpakketten die geheel of gedeeltelijk in het teken staan van bier, wijn en/of champagne. Houden ze niet van alcohol? Dan zijn er vele non-alcoholische verrassingspakketten verkrijgbaar of zelf samen te stellen. Zo heeft iedereen gegarandeerd een gezellige kerstavond!

Leuk idee voor kerstpakket

Bij een feestelijke gebeurtenis, zoals Kerst, hoort een goed glas bier of wijn. Een leuk idee voor een kerstpakket zijn kerstpakketten met alcohol. Wist u dat u bij een gespecialiseerde kerstpakketten leverancier kunt kiezen uit diverse soorten kerstpakketten met een lekker drankje? En als u dat wilt, kunt u uw kerstpakketten met bier, wijn of een aperitief ook aanvullen met andere lekkernijen, zoals snacks, kaasjes, vleeswaren en nootjes. Geen alcohol? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn veel alcoholvrije drankjes verkrijgbaar voor een gezellige avond. Vergeet dan niet de lekker hapjes!

Lekkere drankjes schenken met kerst

Als u denkt aan uw collega’s in uw bedrijf, dan kunt u ze toch eigenlijk geen groter plezier dan het schenken van kerstpakketten met diverse lekkernijen. Wat vind u bij wijze van verrassing een leuk idee voor een kerstpakket? Is dat een kerstpakket met speciaalbier of een door u geselecteerde wijnsoort. Of juist een kerstpakket met gezonde sapjes? Wat u uw medewerkers ook geeft, ze zijn altijd blij met een bijzonder kerstpakket van u.

Kunnen wij u helpen een leverancier te vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Over de auteur

Koos Willems administrator