Horeca administratie uitbesteden, een hele opluchting

doorsales

Horeca administratie uitbesteden, een hele opluchting

Daar kunt u gerust op rekenen

Laat ons raden: u bent geen horeca ondernemer geworden om elke avond in de boeken te duiken en cijfertjes te noteren. Hebben we goed geraden? Dat dachten we al. U bent de persoon die het graag mensen naar de zin maakt met een hapje, een drankje en een praatje. U bent graag onder de mensen en houdt van gezelligheid en levendigheid. Als u ‘s avonds na gedane zaken in de oorverdovende stilte van een leeg kantoortje uw boekhouding moet bijwerken, wordt u doodongelukkig. Dat is niet de droom die uitkomt. Dat is niet van uw hobby uw beroep maken! Dit is niet waarop u zit te wachten… Toch is er in uw ogen niets mooiers dan het hebben van uw eigen goedlopende horecazaak met goedlachs en klantvriendelijk personeel en uitsluitend tevreden klanten. Helaas zit de administratie u voortdurend achter de broek. Die moet bijgehouden worden en dat kost enige inspanning en kopzorgen. Gelukkig voor u zijn er bedrijven gespecialiseerd in horeca boekhouding die uw horeca administratie voor u kunnen verzorgen. Dat is een zorg minder en maakt ondernemen in de horeca een stuk leuker! Daar drinken we op!

Uitbesteden van uw horeca administratie

Laten we wel eerlijk wezen. U bent zeker niet de enige. Negen van de tien horecaondernemers is nu eenmaal geen boekhouder. En zonder een goede horeca administratie loopt uw zaak snel in het honderd. Dus ook u kunt niet zonder een goed bijgehouden administratie. Het biedt u onder andere inzicht in de financiële kant van uw zaak, waardoor u weet of u nog in de zwarte cijfers zit, of dat de cijfers een andere kleur gaan vertonen. Dat is ook een reden waarom het verstandig is uw horeca administratie uit te besteden. Bij zo’n bedrijf werken mensen die goed zijn met cijfers en die net zoveel liefde voor het horecavak hebben als u. Samen heeft u alle know-how om uw horeca onderneming tot een groot succes te maken.

Schakel over op horeca administratie

Pijnig u niet langer met het hoofdpijndossier dat horeca administratie heet en schakel nu nog over op het uitbesteden van uw horeca administratie. Laat het papierwerk lekker over aan de specialisten. Dat scheelt u niet alleen een hoop werk en kopzorgen; uw horeca administratie wordt u geheel uit handen genomen en zo’n bedrijf kijkt met u mee waar de groeimogelijkheden voor uw onderneming zitten. Zo wordt het hebben van uw eigen horecazaak toch een droom die uitkomt!

doorsales

Besteed uw horeca administratie in Utrecht uit

Horeca boekhouding in Utrecht, een ware uitkomst

In de drukte en chaos van de horeca in Utrecht moet u vele dingen doen die waarschijnlijk niet eens tot uw taken behoren. Echter heeft u een liefde voor de horeca, want het is gezellig en afwisselend werk. Iedere dag is weer anders en de interactie met andere mensen brengt een glimlach op uw gezicht. U wilt de beste service bieden, maar helaas stapelt de boekhouding en administratie zich steeds meer op en neemt deze klus veel tijd in beslag. U zit steeds meer met de handen in het haar en vraagt uzelf af hoe u meer tijd kunt besteden aan uw onderneming, zonder u te veel op de administratie te moeten focussen. Geen nood, want er zijn professionele bedrijven die uw horeca administratie in Utrecht kunnen overnemen, zodat u met meer plezier en succes in de horeca in Utrecht werkt.

Horeca administratie uitbesteden

U bent het liefst bezig met uw zaak en klanten in Utrecht, maar al gauw komt daar de administratie weer om de hoek kijken. Een horecazaak, waarbij personeel onregelmatige uren draait, lange uren maakt en soms niet werkzaam is, moet goed in de gaten gehouden worden. Als u geen juiste opleiding voor de boekhouding genoten heeft, is dit zowel een moeilijke als tijdrovende bezigheid. Wilt u ook graag tijd overhouden voor uw horeca onderneming in Utrecht? En wilt u eindelijk van die nare administratieve klussen af zijn? Besteed uw horeca administratie dan uit aan een professioneel administratiekantoor. Zo bent u er zeker van dat uw zaken goed op orde zijn en houd u tijd over om dat te doen wat u het liefste doet: ondernemen!

Schakel nu een horeca boekhouder in Utrecht in

Bent u het zat om steeds meer tijd aan uw boekhouding kwijt te zijn en wilt u deze het liefst overlaten aan een expert? Schakel dan de hulp in van een ervaren horeca boekhouder in Utrecht! Zij nemen al uw zorgen geheel uit handen en kunnen u eventueel ondersteuning bieden bij financiële mogelijkheden voor uw horeca onderneming. Dit geeft u handvatten om te groeien met uw onderneming. Zo heeft u tevens weer meer tijd over om te kunnen genieten van uw horeca onderneming in Utrecht en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw horeca administratie. Een ware uitkomst voor u en uw horecazaak!

doorKoos Willems

Zo stelt u een perfect personeelsdossier op

Ontdek het belang van een personeelsdossier

Heeft u uw personeel niet ondergebracht bij een payrollbureau? Dan is het aan u, uw boekhouder of een medewerker in de personeelsadministratie perfecte personeelsdossiers op te stellen. Een personeelsdossier bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  1. Het individuele personeelsdossier
  2. Het salarisdossier
  3. Het collectief personeelsdossier

Maar welke informatie moet er nou precies opgeslagen worden in die verschillende onderdelen? Waarom is het belangrijk over al deze (soms erg persoonlijke) informatie te beschikken? Lees het in dit blog en ontdek de voordelen van payrolling en of het verstandig is over te stappen op payroll.

Waarom is een personeelsdossier belangrijk?

Het beschikken over correcte personeelsdossier is niet voor niets wettelijk verplicht. Zo is het voor zowel uw eigen organisatie, uw personeelsleden als de Belastingdienst duidelijk wat er met wie is afgesproken. Wil een medewerker ontslag nemen? Wordt iemand plotseling ontslagen? Of functioneert iemand niet naar behoren? Dan kan een helder personeelsdossier inzicht geven in de rechten en plichten van de werknemer en de werkgever.

Sla deze informatie op in het individuele personeelsdossier

De naam zegt het al: in het individuele personeelsdossier slaat u alle persoonlijke gegevens van een werknemer op. Denk aan de naam, het adres, de geboortedatum en het CV. Ook wordt de arbeidsovereenkomst opgenomen in dit deel. Hierin staat de complete rechtspositie vastgelegd. Van de arbeidstijden tot de pensioenvoorziening. Ook het functioneren van de medewerker wordt in dit deel vastgelegd.

Voeg deze informatie toe aan het salaris- en collectief dossier

In het salarisdossier is opgenomen wat het loon is van de betreffende werknemer, inclusief toeslagen, onkostenvergoedingen, bonusregelingen en eventuele uitkeringen en subsidies. Ook de correspondentie met de Belastingdienst aangaande deze werknemer wordt opgenomen in dit onderdeel. Zo is eenvoudig terug te vinden wat er precies is afgesproken over het salaris. Het enige dat nog overblijft voor het collectief personeelsdossier zijn ziekmeldingen en verlofregistraties. Zo is direct duidelijk wanneer welke medewerker wel en niet werkt.

Besteed personeelsdossiers uit aan een payrollbureau

Voelt u er niets voor bovenstaande zaken steeds zelf bij te moeten in een personeelsdossier? Ga dan op zoek naar een payrollbedrijf dat dit voor u kan doen. Zij stellen niet alleen personeelsdossiers voor uw werknemers op en passen deze tijdig en correct aan, zij verzorgen ook meteen de gehele salarisadministratie. U hoeft zich dus ook niet meer bezig te houden met de loonbetalingen. Die verzorgt het payrollbedrijf namelijk, als juridisch werkgever over uw personeel! Heeft u interesse in payroll? Laat die personeelsdossiers dan voortaan verzorgen door een bewezen payrollbedrijf!